Møtepakker

 

Stemningen i Hotell Fritidsparken gir en perfekt ramme for kurs og konferanse. Hos oss kan dere holde kreative møter, teambuilding med mange av våre aktiviteter. Vi tilpasser lokalet, maten og aktivitetene etter deres behov. Møterommene tar fra 5 til 80 personer. Alle møterom har tilgang til AV-utstyr, WIFI, projektor og teleslynge. For større konferanser har vi idrettshaller med plass til inntil 3000 personer. 

Våre møterom: Hockey: 10 pers | Håndball: 30 pers | Bad og velvære: 80 pers

Send en forespørsel

Dagspakke

Dagskurspakken passer fint til en møtedag utenfor kontoret. Pakken inneholder møterom med teknisk utstyr, skrivemateriell og gratis wifi. Det serveres kaffe/te, isvann, frukt, søt bakst og dagens lunsj. 

Dagspakke med aktivitet

Dagspakke med aktivitet passer fint til en møtedag utenfor kontoret. Pakken inneholder møterom med teknisk utstyr, skrivemateriell, gratis wifi og en aktivitet med instruktør. Det serveres kaffe/te, isvann, frukt, søt bakst og dagens lunsj. 

Kveldspakke

Kveldspakken passer fint om dere trenger en samling utenom vanlig kontortid. Pakken inneholder møterom med teknisk utstyr, skrivemateriell og gratis wifi. Det serveres kaffe/te, isvann, frukt, søt bakst og dagens middag med dessert.

Møtepakke lunsj til lunsj

Møtepakke "lunsj til lunsj" inneholder overnatting i enkelt/dobbeltrom, møterom med teknisk utstyr, skrivemateriell og gratis wifi. Det serveres kaffe/te, isvann, frukt, søt bakst og lunsj begge dager. Dagens middag med dessert ankomstdagen.

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.