Massasje

 

Vi tilbyr massasje i Skien fritidspark ved Gina Lerbrekk. Hos oss kan du unne deg selv en pause i en stressende hverdag, i rolige omgivelser og i et behagelig miljø. 

Massasje egnes som en av verdens eldste behandlingsformer.
 Det brukes ofte for avspenning og økt velvære, men kan også virke positivt inn på sykdom og helse. Det brukes strykninger og trykk for å løse opp spenninger og muskelknuter. Målet med massasje er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning, gjennom å mykgjøre vev og muskler. 

En felles grunntanke i all massasje er at det fremmer helse og velvære, at det øker blodsirkulasjonen og er avspennende.

Det brukes rene, naturlige oljer som virker balanserende og beroligende ved blandt annet stress og spenninger. Oljene har en god balanse mellom beroligende og oppløftende egenskaper. 

Tilbakemelding

"Gina gir en ro med en gang man kommer inn i rommet. Hun får en til å føle seg trygg, og det gjør det lettere å slappe av. Under massasjen føler jeg at hun ser hvor mine problemsoner er, og bruker tid på å løse opp eventuelle knuter. Jeg vil gjerne reise hit igjen!" - Cathrine

Utdrikningslag

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.