Massasje

 

Vi tilbyr massasje i Skien fritidspark ved Gina Lerbrekk. Hos oss kan du unne deg selv en pause i en stressende hverdag, i rolige omgivelser og i et behagelig miljø. 

NYHET: AROMATOUCH BEHANDLING

Om du har begynt å se omfanget av hvor kraftig eteriske oljer er, bare vent til du oppleve kraften av en AromaTouch! 

Teknikken inneholder kraften av 8 spesielt utvalgte eteriske oljer og oljeblandinger sammen med enkle berøringsteknikker på bestemte kontaktpunkter på ryggen og føttene. Denne kombinasjonen gir en enestående jordende opplevelse og har en fantastisk innvirkning på helse og velvære.

AromaTouch hjelper kroppen med

  • Stressmestring
  • Immunstøtte
  • Betennelsesreaksjon
  • Systemisk balance – homeostase

Brukt månedlig er AromaTouch teknikken en flott måte å fremme generell helse og velvære og den kan også brukes for å støtte kroppen hos de som lider av stress, angst, depresjon, kronisk sykdom eller smerte.

Massasje

Regnes som en av verdens eldste behandlingsformer. Det brukes ofte for avspenning og økt velvære, men kan også virke positivt inn på sykdom og helse. Det brukes strykninger og trykk for å løse opp spenninger og muskelknuter. Målet med massasje er å minske smerte og muskelspenninger, samt gi avspenning, gjennom å mykgjøre vev og muskler. En felles grunntanke i all massasje er at det fremmer helse og velvære, at det øker blodsirkulasjonen og er avspennende.

Det brukes rene, naturlige oljer som virker balanserende og beroligende ved blandt annet stress og spenninger. Oljene har en god balanse mellom beroligende og oppløftende egenskaper. 

Timebestilling

For timebestilling og spørsmål ta kontakt Gina på telefon/sms 47 64 33 28.  (Trenger du en akutt time eller time utenfor åpningstider, ringer du samme nummer)

Bestill behandling på nett

 Ring Gina på 47 64 33 28.

Om du ikke møter opp eller timen avbestilles senere enn 24 timer må den betales i sin helhet.

Vi tilbyr:

  Tid /Pris

Kroppsmassasje

Massasje er avstressende, løser opp muskler og blokkeringer i kroppens energibaner.

50 min /950,-

70 min / 1300,-

Lavasteinmassasje

En fantastisk avslappende opplevelse. Massasje med essensielle oljer, duft og varme stener gir en følelse av fornyelse i kroppen, tankene og følelsene

80 min / 1 520,-

 Sportsmassasje

 Går dypt inn i  musklene og frigjør blokkeringer. 

60 min / 1090,-

Fibromyalgi massasje

Det brukes gode essensielle oljer som passer til denne behandlingen. Det frigjør blokkeringer og løser opp muskelknuter. Det blir gitt forslag og veiledning angående vitaminer, mineraler og eventuell trening

50 min / 950,-

Rygg / nakkemassasje

En ur-chakra massasje med essensielle oljer som gir frisk og ny energi. Løser opp muskelknuter og blokkeringer. 

25 min / 620,-

Rygg / nakkemassasje med akupunktur

Massasjen sammen med akupunktur gir en positiv effekt for tilstanden som har satt seg i kroppen. 

30 min /750,-

Akupunktur

Har du en tilstand som har låst seg i kroppen, kan dette være effektivt. 

20 min / 350,-

Fotmassasje

En deilig massasje som går inn å renser ut avfallstoffer som blokkerer.  

25 min / 620,-

Aromatouch behandling

en flott måte å fremme generell helse og velvære og den kan også brukes for å støtte kroppen hos de som lider av stress, angst, depresjon, kronisk sykdom eller smerte

1100,-

Massør:

Gina Lerbrekk har bakgrunn som massør, sertifisert tankefelt terapaut, healer, akupunktør, spirituell coach, blomstermedisin og hjelpepleier.