Info om klatrekurs for nybegynnere
 

Info om klatrekurs for nybegynnere 1 og 2, 1

 

Nybegynner 1 & 2

Om kurset: Grunnkurs innendørs klatring er et godkjent kurs i Norges Klatreforbunds utdanningstigen, og kjøres kun med kurslærere godkjent av forbundet. Kurset skal etablere rutiner hos deltagerne som gir optimal sikkerhet under klatring på innendørsvegg. Det innebærer at deltagerne skal kunne klatre på alle innendørsanlegg og ha innblikk i grunnleggende sikkerhetstenkning innen klatring.

Kurset går over 2 dager (lørdag og søndag fra kl 10-15) og er på 10 timer + 2 timer oppfølging en uke senere. Kurset er grunnleggende, og krever ikke klatreerfaring i forkant. I etterkant av kurset vil det bli mulighet for en brattkort test. Brattkort er en godkjenning en må ha for å klatre i de fleste innendørsvegger. Lån av utstyr inngår i i kurset. Ustyr er  klatresele, karabin, taubrems, tau, sko.

Alle dager er obligatoriske, brattkort test er frivillig.

 Nybegynner 1

(Tidligere topptaukurs)

Med Klatrekurs for nybegynnere 1 kan du sikre andre som klatrer på topptau inne. Ved å ta Klatrekurs for nybegynnere 1 får du dokumentert at du har kunnskap og sikringsferdigheter som trengs til å opptre sikkert i klatreanlegget. 

Testen er en prøve hvor klatrerne skal demonstrere at de har tilstrekkelige kunnskaper og sikringsferdigheter ved topptauklatring til å kunne opptre sikkert på innendørs klatrevegger. 

Testen er ikke inkludert i kursavgiften. For andre spørsmål, ring: Sentralbord. 35 54 10 00 eller John Haagen: 930 02 384

Alle dager er obligatoriske, brattkort test er frivillig.

Oppfølgingsklatring:

En uke etter kurset blir det satt opp oppfølgingsklatring. 

Brattkort test

Brattkort er en godkjenning en må ha for å klatre i de fleste innendørsvegger. Brattkort testen tas ca to uker etter kurs.

Lån av utstyr inngår i i kurset. Ustyr er  klatresele, karabin, taubrems, tau, sko.

Informasjon

Nybegynnere 1 & 2

Kl: 10.00-15.00 lør + søn

Pris: 1 860,- pr pers

Alder: Deltagerne må ha fylt 13 år innen siste kursdag, deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke.

Erfaring: Ingen

Ferdigheter: Normal fysisk form

Oppfølgingsklatring: Mandag én uke etter kurs fra 16.30 - 18.30 (med mindre annet er opplyst om ved påmelding)

Nybegynnere 1 

Kl: 16.30 - 21.00

Pris: 799 pr pers

Alder: Deltagerne må ha fyllt 13 år innen siste kursdag, deltagere under 18 år må ha foresattes samtykke.

Erfaring: Ingen

Ferdigheter: Normal fysisk form

Betingelser

Vi bruker nå nettbetaling, det vil si at du er påmeldt når du har gjort innbetalingen. Vi refunderer ikke påmeldinger som er forhåndsbetalt, men gir deg fortrinn på neste oppsatte kurs.