Utendørs klatrepark i Skien fritidspark

 

Klatreparken åpnes ikke i 2018.

Av sikkerhetsmessige årsaker flyttes klatreparken til et nytt egnet område med åpning våren 2019.

Klatring innendørs

Har du lyst å kunne svinge deg blant trærne, utfordre deg selv i høyden og oppleve Skien i naturskjønne omgivelser? Da må du prøve deg i klatreparken

Du kan velge mellom flere løyper og ferdighetsnivåer. Løypene består av zip-lines og mange ulike hindere som hengebroer, tunneler, stiger, balanse- og tau-elementer. Du må bruke både hodet og musklene i kroppen. Etter en dag i trærne vil du føle mestring, uansett om du er liten eller stor! 

Personer under 18 år må ha underskrift av foresatte!

Sikkerhetsregler Egenerklæring 

Løypene

Barneløypa

Balanseliner, zip-line, klatrenett og annen moro gjør barneløypa til et sted der de minste kan kose seg sammen med en foresatt. Barneløypa for barn over 100 cm. Barn ned i 3 års alderen har klart seg gjennom løypa.

Oppdagelsesløypa - grønn 1

Består av 14 klatreelementer. En fin løype for alle. Løypa går lavt over bakken og er ganske enkel. Lengste zip-line er 50 m.

Minimum 6 år og 110 cm høy.

Familieløypa - grønn 2

Består av 14 klatreelementer. Løypa er litt vanskeligere enn Oppdagelsesløypa og går noe høyere over bakken.Lengste zip-line er 48 m.

Minimum 8 år og 130 cm høy.

Utfordringen - lyseblå

Består av 11 klatreelementer. Løypa er litt vanskeligere enn Familieløypa og går litt høyere over bakken. Lengste zip-line er 50 m.

Minimum 10 år og 140 cm høy.

Opplevelsesløypa - blå

Består av 16 klatreelementer. Opplevelsesløypa er virkelig en opplevelse. Denne er mye mer utfordrende enn "Utfordringen". I tillegg til at den inneholder flere øvelser der de som klatrer må være høyere, går den også høyere over bakken. Spenningen stiger virkelig!To zip-lines på 80 m og 92 m.

Minimum 12 år og 150 cm høy.

Adrenalinløypa - sort

Består av 9 klatreelementer og avsluttes med en "base- jump". Adrenalinløypa er den vanskeligste løypa i klatreparken. For å kunne klatre denne løypa må du ha god fysikk og like de store utfordringene i høyden. Zip-line er 95 m. Lykke til!

Minimum 16 år og 160 cm høy.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.