Wox Telemark 2020 avlyst

 
9 mai

9 mai 10:51 - 16:00

WOX TELEMARK 2020 AVLYSES

I utgangspunkt i en løpende risikovurdering av den pågående Koronasmitten i Norge og Verden som helhet, har vi valgt å avlyse årets WOX Telemark og WOX KIDZ 9.Mai 2020. Vårt valg bygger på anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI)og Skien kommune.

Som et Telemarks største Idrettsarrangement ser vi vårt ansvar i fht både våre deltagere, publikum, funksjonærer og samarbeidspartnere.

I tillegg har vårt mål alltid vært å jobbe for økt folkehelse, mestring og trygghet ved fysisk aktivitet, og det ønsker vi å stå ved videre.

På WOX Telemark og WOX KIDZ deltar både barn og voksne, familier, vennegjenger og kollegaer. Vi vil også verne om alle mammaer og pappaer som stiller opp via idrettslag i vår funksjonærstab.

Det er tungt å avlyse vårt 5.årsjubileum og denne folkefesten som vi har gledet oss så til, men vi tar vårt ansvar i den nasjonale dugnaden om å begrense smitten av Coronaviruset. Nå er tiden kommet for at vi alle tar ansvar for hverandre.

OBS: Alle som har kjøpt billett til WOX Telemark vil kunne overføre denne til WOX Trøndelag som er planlagt 12 september. Mer info om dette kommer på mail når det praktiske er i orden.

Med vennlig hilsen WOX Norge

Lars & Kine

Følg med Wox Telemark her

Share |