Sommerskole sjakk

 
13 juli

13 juli 11:00 - 15 juli 15:00

Sjakkskole: “Kom og lær sjakk!”

Har du lyst til å lære deg sjakk? Har du fulgt med på sjakksendingene på tv, og tenkt at det ser spennende ut? Har du lyst til å finne ut hvor og hvordan du kan spille sjakk i hverdagene? Da er dette sjakkskolen for deg

På denne sjakkskolen vil du bli kjent med de grunnleggende sjakkreglene. Du vil også få testet ut ulike morsomme former for sjakk, som rakett-sjakk, basket-sjakk og må-slå-sjakk. Våre unge og dyktige kursholdere vil variere opplegget slik at det blir en fin kombinasjon av undervisning, oppgaver og praktisk spill. Du skal heller ikke se bort ifra at du i løpet av kurset vil lære deg litt «sjakk-humor». Vi garanterer at du etter gjennomført kurs vil ha lært deg mer sjakk enn du kunne fra før, og kanskje er du også klar for å prøve deg i en av sjakklubbene i distriktet!?

Skien Sjakklubb Ungdom holder til på Skien Bibliotek, og Grenland Sjakksenter drives av 2 av Norges topp 15-spillere som også har ansvaret for sjakklinja på Telemark Toppidrettsgymnas, så her er du i de beste hender.

Sjakkskolen passer for deg som går i 5.-10. trinn som ikke kan noe eller bare litt om sjakk fra før, men som ønsker å lære mer. Vi har alt av utstyr tilgjengelig, så det eneste du trenger å ta med deg er ditt eget sjakk-hode.

Det settes selvsagt av tid til besøk i badeland og klatrepark, og det serveres varm lunsj hver dag.

Hjertelig velkommen til oss

Se https://www.facebook.com/skiensku/ og https://www.facebook.com/grenlandsjakksenter/ for mer informasjon om klubbenes aktiviteter.

Du kan sette deg på venteliste ved å klikke her

Share |