Småbarnsvømming - for barn i alderen 1-6 år

 
23 aug

23 aug 17:00 - 30 aug 20:00

Terapibasseng

Småbarnsvømming – kos, glede og mestring i vann!

På grunn av covid-19 kan vi kun ta imot 1 foreldre pr barn.

Småbarnsvømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn er aktive sammen både over og under vann, og der selve aktivitetene foregår på barnets premisser. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser, for at både barn og voksen skal bli trygge i vannet. Kurset gir tid og nærhet mellom barn og foreldre. Barna får lære å kjenne sin egen kropp i vann og hvordan man kan skape fremdrift. Barna skal ikke bruke armringer på kurset.

Kurset passer for alle barn, uansett om man har vært i vann før eller ikke. Det er først og fremst fokus på vanntilvenning og trygghet, og at barna etterhvert skal bli selvstendige i vannet. For de største barna lages et solid grunnlag for videre opplæring i svømmeteknikk. All småbarnsvømming foregår i terapibassenget hvor vannet er ca 34 grader. Det er 10-12 plasser pr gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og 2 voksne.

Kurset går mandag eller tirsdag ettermiddag mellom kl. 17.00 og 19.00

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang. Tidspunkt for kurs til din gruppe kommer i forkant av kurset. Instruktøren bestemmer gruppens sammensetning og klokkeslett.

Kr 1800,- for 9 ganger, det er bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Og vi har søskenrabatt på 20%.

Småbarnsvømming er for barn i alderen 1-6 år.

Camilla Gulbrandsen er instruktør for småbarnsvømming på kveldstid. Hvis du har spørsmål, vennligst send en mail til: camilla.gulbrandsen@skienfritidspark.no

Velkommen til kurs!

Share |