Babysvømming (3 mnd - 2 år)

 
23 aug

23 aug 10:00 - 14:00

Terapibasseng

Babysvømming – kos, glede og mestring i vann!

På grunn av covid-19 kan vi kun ta imot 1 forelder pr barn.

Hvor blir det av kvalitetstiden mellom liten og stor - den viktige tiden som gjør at voksen og barn knyttes enda sterkere sammen? Dette er en unik mulighet for deg og barnet ditt til å få opplevelser sammen, og positive erfaringer i vannet!

Babysvømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn er aktive sammen både over og under vann, og der selve aktivitetene foregår på barnets premisser. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser, for at både barn og voksen skal bli trygge i vannet. All babysvømming foregår i terapibassenget hvor vannet er ca 34 grader. Det er 10-12 plasser per gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og 2 voksne.

Kurset går mandag formiddag mellom kl. 10.15 og 14.30.

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang. Tidspunkt for kurs til din gruppe kommer i forkant av kurset. Instruktøren bestemmer gruppens sammensetning og klokkeslett.

Kr 1800,- for 9 ganger, det er bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Og vi har søskenrabatt på 20%.

Babysvømming er for barn i alderen 3 mnd til 2 år, mandag formiddag har vi babyer i alderen 3 mnd - 1 år. Deretter flytter man over på kveldspartiene.

Hilde Norland Gundersen er instruktør for babysvømming på dagtid. Hvis du har spørsmål, vennligst send en mail til: babysvomming@live.no

Hvis det er fullt: vil du evt stå på venteliste? Da kan du sende en epost til babysvomming@live.no, så får du kontakt med instruktør.

Share |