24 Hours Festival

 
16 nov

16 nov 12:00 - 17 nov 12:00

Skienshallen

Nok en gang er det duket for festival i Skien. Vi skal fylle Fritidsparken med massevis av deltakere, hoppeslott og gøye aktiviteter. Vi gleder oss enormt! Mer info: https://www.normisjon.no/telemark/kalender/ .

24 Hours Festival – En omreisende festival der barn og unge får oppleve aktiviteter, forkynnelse og musikk, med Jesus som naturlig midtpunkt

 

24 Hours festival gir barn og unge en unik opplevelse av livsglede, satt i en ramme av aktiviteter, musikk, forkynnelse og utfordringer, der Jesus blir et naturlig midtpunkt.

Festivalen er rettet mot barn i aldersgruppen 4.-7. klasse, og ønsker å nå bredt i den aktuelle aldersgruppen, ikke minst blant gutter. 24 Hours Festival skal være en festival forankret i det lokale arbeidet, som gir inspirasjon og påfyll både for ungene og for de som står på i det lokale arbeidet. Døgnet på 24 Hours Festival består av ekstreme aktiviteter, nye venner, spennende festivalopplevelser og kreativ forkynnelse, og skoleåret 2018-2019 er temaet NONSTOP!

24 Hours festival er et konsept som eies og drives av Stiftelsen Skjærgårds. Stiftelsen har over 30 års erfaring med festivalarrangering og vi tror vi har fylt bilen med det som skal til av aktiviteter og kompetanse for å lage en unik festival på ditt hjemsted. Gjennom samarbeid med lokale barnegrupper/menigheter håper vi å arrangere festival i en idrettshall nær deg, en festival du sent vil glemme…

Share |