Turnering september / oktober 2014

 

Lagene som er med for september / oktober er:

Link

Emerson

Made for Movement

Sparebank 1

Politiet

Skien fritidspark

Runde 6

Finalen i September/oktober-runden ble akkurat like spennende som de innledende rundene skulle tilsi!

Vinnere av forrige runde, LINK, har hatt stang ut denne runden og møtte Made For Movement på bane 1. Vinner av kampen kunne smykke seg med 5. plass denne runden. LINK startet med første stein og Made For Movement tok de første to poengene. I 2. omgang satt både guard og take-out for MFM som stjal 4 poeng. En pen omgang av LINK sikret 3-6 til pause og x-mestrene øynet håp. Dette håpet svant da MFM svarte med 3 poeng, takket være glitrende spill av skip Anne Lisbeth Odinsen. LINK vant de to siste omgangene, men greide ikke ta igjen forspranget og MFM vant 9-7.

Emerson og Politiet hadde begge like mange poeng som Sparebank 1 Telemark, men dårligere målforskjell og de gjorde opp om 3. plassen på bane 3. Politiet satte første stein og stjal også første poeng. Gjerrig spill er Politiets kjennetegn og denne kampen ble intet unntak. Emerson, med tospannet Donald/Thorsen i spissen, tok poeng i 2. omgang, men ble stadig hengende bakpå. Politiet ledet 3-2 før siste omgang og kronet seieren med 2 poeng. Neste gnag lukter det finalespill...

Pga Politiets høstferie no-show 6. oktober, var det Sparebank 1 Telemark som møtte Skien fritidspark til spill om 1. plassen. Skien fritidspark gikk gjennom de innledende rundene med kun ett tap, mot nettopp Sparebank 1, men alle som har spilt curling vet at hver kamp lever sitt eget liv. Fritidsparken kom best i gang og tok første poeng. Andre omgang så ut til å bli avgjørende, da Fritidsparken lå med 3 poengsteiner bak solide guarder. Da tok Sparebank 1 Telemarks Høvding John Einar Rørvik fram fotformskoene og med skrått fraspark sendte han en dobbel take-out som selv Paal Trulsen ville nikket anerkjennende til. Han reddet to poeng og holdt sitt lag inne i kampen. Det var Fritidsparken, med innslag fra både Nederland og Polen, som hadde initiativet i kampen. Den vanligvis så effektive utpsykingen til Bank-damene materialiserte seg ikke i poeng og Skien fritidspark vant 4-1. Dermed kunne de løfte pokalen for 3. gang og vi må skaffe ny pokal neste runde!

Premieutdeling og deilig hjemmelaget tomatsuppe med smakfullt tilbehør er noe vi bør fortsette med!

Runde 3

Sparebank 1  Telemark møtte Emerson på bane 3. Lagene vekslet på å vinne og stod ved kampslutt med 3 omgangsseiere hver. Det ble Emersons 3 poeng i fjerde omgang som gjorde utslaget og Emerson tok 2 poeng med 5 – 3 seier.

LINK har fått en laber start på denne curlingrunden. Forrige rundes vinner står så langt med 2 tap og uvant ujevnt spill. I kampen mot Made For Movement fortsatte det varierte spillet og lagene vekslet på å vinne omgangene. LINK hadde presset på seg når siste stein skulle settes og holdt nervene i sjakk. 3 – 3 og rundens første poengdeling!

Politiet og Skien fritidspark gjør opp seg imellom ved en senere anledning. 

 

 Emerson og Sparebank 1 koster for harde livet. 

 Emerson

Made for Movement kosting

Runde 2

Dette ble et poengskred av en runde!

Made For Movement møtte Politiet i sin andre kamp i sirkuset og fikk virkelig kjenne på nivået i toppen. Begge lag både tok og ga, men spenningen uteble etter tredje omgang som Politiet vant hele 6-0! Til slutt vant Politiet hele 10 – 3 og  er serieledere.

Fritidsparken var høyt oppe etter seieren i første runde og åpnet offensivt mot Sparebank 1 Telemark. Lagene gikk til pause med 2 poeng hver. Hva som ble sagt i pausen kjenner vi ikke til, men bankmaskineriet var utilnærmelig i de tre siste omgangene og sikret seg en komfortabel 8 – 2 seier.

Emerson har stått for mye bra spill, men ikke alltid fått uttelling i poeng. Denne kvelden var det annerledes. LINK havnet bakpå fra start og lå under 5 – 2 til pause etter 3 omganger. Foran siste omgang var stillingen 6 – 6 og da det gjaldt som mest, klinket Emerson til med 5 poeng og storseier 11 – 6 sammenlagt.

Runde 1

Det var en bra åpning av Høstens første runde med Bedriftscurling.

Made for Movement var med for første gang og åpnet med en sterk seier mot Sparebank 1 Telemark.

Kampen mellom fjorårsfinalistene LINK og Skien fritidspark hadde tidvis bra spill. Fritidsparken vant med knappest mulig margin.

Politiet vant over Emerson etter kjent spill med kynisk taktikk.

Kaka i pausen var så god at til og med bakepapiret gikk med!

 

Made for Movement

Sparebank 1