Turnering januar / februar 2015

 

Sluttspill:

På Bane 1 tok Lillefot Barnehage en flott ledelse de første omgangene mot Grenland Auto. Deretter snudde lykken og det ble poengskred til Grenland Auto, som til slutt vant 9 - 3.

På Bane 3 fikk Sparebank 1 Telemark virkelig vist klasse. 10 - 1 seier mot et usedvanlig slurvete LINK-lag.

1.plassen sto mellom Skien fritidspark og Gjensidige Skien. Tett og kynisk spill før pause førte Gjensidige opp i 2 - 0 ledelse ved kaffepause, der de var tydelig preget av ledelsen og praten om pokal og økonomiske bonusordninger gikk høylytt. Fritidsparken kom sterkt tilbake med poeng og det hele var åpent før siste omgang. Meget godt spill og passe med flaks gjorde spenningen total og avgjørelsen kom på siste stein. 3 - 2 seier til Skien fritidspark!

Premier:

  • Best oppmøte: Lillefot Barnehage
  • Mest innovative: Jon Einar Rørvik, Sparebank 1
  • Hardeste Take-out: David Joan, Gjensidige
  • Vinnerlag: Skien fritidspark

 

Neste runde starter 2. mars. 

Premieutdeling var med pizza, bilder og god stemning.

 

Runde 5: 

Siste runde i gruppespillet hadde noen interessante dueller og aldri har en runde vært jevnere!

LINK tok imot Lillefot Barnehage på Bane 1. Stort fravær på LINK, gjorde at Fritidsparken avså sin vise-skip Eva og hun var sterkt delaktig i at LINK vant første omgang 4-0. Også andre omgang vippet LINK si vei før Lillefot svarte og kunne ta kaffepause på stillingen 6 - 1. LINK startet best også etter kaffen, men så tok både konsentrasjon og krefter slutt. Lillefot Barnehage tok seg imponerende sammen og avsluttet med to seiere, som betyr at lagene vant 3 omganger hver. Poeng ble det mest av til LINK, 8 - 3.

Etter den flotte avslutningen mot Fritidsparken i forrige runde, var det en skuffende åpning på av Grenland Auto på Bane 2 mot Sparebank 1 telemark. Likevel tok de seg sammen nok til å utligne inn mot kaffepausen med kynisk spill og gode plasseringer. På tabellen lå Sparebank 1 Telemark nederst, men statistisk sett er de det laget som oftest vinner omgangen etter pausen. Kombinasjonen svært høy kaffetoleranse og uovertrufne small-talk egenskaper er en killer kombo! Intet unntak i dag og selv om Grenland Auto kom tilbake i siste omgang, var det nettopp de viktige poengene i fjerde- og femte omgang gjorde at Bankfolket tok sin første seier 5 - 4.

Skien fritidspark var ubeseiret før bataljen mot Gjensidige Skien, som for anledningen stilte med egne sklisåler. Fritidsparken stilte med noe nytt mannskap og tok ledelsen oppskriftsmessig. Deretter var det gode dager i forsikringsbransjen! På den skrånende isen ledet Gjensidige hele 4 - 1 til pause. Ny taktikk ble lagt og det var tydelig at prestisjen var påtakelig da fritidsparken tok 2 poeng i fjerde omgang. Med meget smart og destruktivt spill tok gjensidige poeng i nest siste omgang og Fritidsparken greide ikke å overliste de etter hvert så erfarne forsikringsjegerne. 5 - 4 til Gjensidige.

Plasseringsspillet neste gang blir:

Bane 1: Lillefot Barnehage vs. Grenland Auto Bane 3: Sparebank 1 Telemark vs. LINK (om 3. plass) Bane 2: Skien fritidspark vs. Gjensidige Skien (om seier)

 

Runde 4: 

Ubeseirede Skien fritidspark åpnet med 2 sterke poeng mot Grenland Auto på bane 1. GA tok igjen med samme mynt og til pause stod det 3-2 til Fritidsparken. Etter kaffepausen var GA svært uheldige på den krevende banen og tok noen klokkeklare take-outs på egne steiner. Dette endte med 5 poeng til Fritidsparken og mange trodde at slaget var tapt. Det ble likevel spenning i kampen da GA virkelig hadde marginer i de to siste omgangene. Med 2 og 3 poeng ble det bare nesten for GA, og Fritidsparken er fortsatt ubeseiret.

På bane 2 møttes Gjensidige Skien og Lillefot Barnehage til dyst og på tross av noen svært varierende omganger tok lagene kun 1 poeng hver i de to første omgangene. Det løsnet endelig for Gjensidige i siste omgang før pause med 3 poeng. Etter pause var lagene tilbake til kniving og ingen lag fikk større seiere enn 1 poeng i noen omgang. 6 - 2 til Gjensidige.

Allerede før kamp gikk praten liflig mellom Sparebank 1 Telemark og LINK. Sistnevnte stilte med nye, selvlagede koster som de langt på vei fikk avkastning på. Sparebanken ledet 4 - 0 til pause og øynet håpet på rundens første seier. Den friske pauseluften gjorde LINK godt og de utliknet allerede i fjerde omgang. Også femte omgang gikk til LINK og skip Rørvik måtte virkelig drive sine kostere for å vinne siste omgang! Rundens første uavgjortkamp 5 - 5 ble et faktum!

 

 

Runde 2:

"Curling - en idrett for de få" passer godt til denne runden. Kun Lillefot Barnehage stilte med fullt lag og i god sportsånd, avså de en spiller til LINK - som var i nød pga det overraskende snøfallet.

Lillefot Barnehage var høyt oppe etter seieren forrige runde og satte første stein på bane 1. Grenland Auto var revansjesugne etter en trå start og ga gass fra start. GA ledet hele 5 - 0 til pause og så seg aldri tilbake i denne kampen. Lillefot barnehage fikk igjen sin utlånte spiller, men maktet ikke følge opp suksessen fra første runde. Seier 9 - 0 til Grenland Auto!

 Skien fritidspark har en imponerende statistikk mot Sparebank 1 Telemark. Også denne kampen vippet steinene riktig vei for hjemmelaget som leste baneforholdene best. Skip Rørvik leverte under pari, uten at det påvirket humøret. Fritidsparken hadde full kontroll og vant 8 - 0

 Skip Dille, LINK, bommet på siste og avgjørende take-out, og serverte Gjensidige Skien første poeng på bane 3. Fortvilelsen kunne leses i det vanligvis så selvsikre blikket. Hevnen kom likevel fort, da LINK tok hele 4 poeng i andre omgang. Den lånte spilleren fra Lillefot gjorde en god figur og LINK stjal poeng også i siste omgang før pause. Gjensidige kom tilbake etter pause, men forspranget var for stort og LINK vant kampen 6 - 3.

 

Runde 1:

Nytt år og ny runde i Bedriftscurlingserien. Det er alltid spennende med oppstart og gledelig at også denne runden er fulltegnet. Lillefot Barnehage stiller som eneste nye lag og vi ønsker dem spesielt velkommen!

På bane 1 møttes LINK og Skien fritidspark. Første omgang var ujevn og preget av startnerver, og Fritidsparken dro i land 2 poeng. Andre omgang ble et guardmareritt hvor ingen evnet å få gjennom en poengstein. Fritidsparken stjal ytterligere to poeng i tredje og gikk til kaffepause med en solid ledelse. Isen var ikke på sitt enkleste denne kvelden, men lagene greide etter hvert å benytte seg av terrenget og spillet tok seg opp. LINK satt en fantastisk siste stein i femte omgang og fikk 1 poeng, men med 4 poeng i siste omgang ble det Fritidsparkens kamp med seier 9 - 1.

Grenland Auto møtte Gjensidige Skien på bane 2. GA stjal første poeng med en utsøkt plassering før Gjensidige tok poeng i andre omgang med sin siste stein. GA tok nok et poeng i tredje omgang og ledet 2 - 1 til pause. Resten av kampen hadde GA rustent understell og slitte bremseskiver pga oversalting og fikk ikke til finspillet fra før pause. Gjensidige plukket 2 poeng i hver omgang og vant kampen 7 - 2.

 Sparebank 1 Telemark, en av de mest meritterte lagene i serien, fikk æren av første kamp mot Lillefot Barnehage, som stilte med et rent damelag denne kampen. Sparebank 1 skred til verket uten skam og stjal 2 poeng i første omgang. Lillefotdamene svarte umiddelbart med 1 poeng i andre og 2 poeng i tredje omgang og ledet til pause. Uttrykket "best i pausen" er dannet av Sparebanken og nok en gang stemte dette. Med 2 poeng i 4. omgang var Bankfolket i føringen nok en gang. Som forrige gang, svarte Lillefot Barnehage og lagene sto likt før siste omgang. Her viste Damene seg sterkest og tok sin første seier 6 - 4 i sin første kamp.