September/ oktober 2015

 

Runde 2

Formsterke Gjensidige møtte Grenland Auto som kom fra et sviende tap mot 24seven Office Labs. Spillet bølget i starten, uten at noen fikk det store overtaket. Gjensidige blanket den tredje omgangen og lagene gikk til kaffepause på stillingen 1-1. Etter en kraftsalve i pausen gikk forsikringsgiganten formidabelt til verks og satt høyt press, noe som resulterte i punktering av kampen for siste omgang var spilt. Grenland Auto tok da poeng, men tapte kampen 7-2.

 

Sparebank 1 Telemark var uten seier og møtte et intensivt Office Labs på center court. Etter en noe famlende start dro Office Labs fram storspillet og ledet med 3 poeng ved halvspilt kamp. Pausen, samt den nydelige duften av gamle ishockeydrakter, tente en ny gnist i bankgjengen som hentet fram overlegen kosting og take-outspill etter pausen. 6-4 til sparebank 1 Telemark ble resultatet.

 

LINK stilte et 2-manns sterkt lag mot Skien fritidspark i rekruttmodus. En ikke så velspilt og poengfattig forestilling fram til siste omgang. Med en kjempestein tok LINK 3 poeng og seieren 4-2. Gratulerer!

Runde 1

Gjensidige Skien fortsetter den gode trenden fra vårsesongen og har startet med 3 enkle seiere. De viser ikke svakhetstegn i noen av spillets faser og stiller med fast mannskap. De lar seg ikke påvirke av ytre faktorer og mestrer både varierende is, stemning og odør.

24seven Office Labs startet med tap mot et formsterkt Gjensidige, men har etter det kommet sterkt tilbake. Avslutningen mot Grenland Auto er noe av det bedre de har prestert.

LINK deler utvikling med 24seven OL og har en stigende formkurve. Absolutt med i spillet om finaleplass. De har dog ikke møtt Gjensidige ennå. Som et apropos vil vi ønske Harald lykke til på scenen på Ælvespeilet tirsdag 29.9 kl. 19.00!

Skien fritidspark har en hengekamp mot Sparebank 1 Telemark til gode. Den må vinnes om de mangedoble mestrene skal henge med i kampen om finaleplass. Gledelig med nye tilskudd til curlinglaget.

Grenland Auto tok en sterk seier over LINK i første kamp. Deretter gikk de på tap mot Fritidsparken, selv om avslutningen var meget solid. Har igjen minst én kamp mot antatt sterkere motstand, men har overrasket før og forventes å være med i kampen om medaljene.

Sparebank 1 Telemark har hatt en vanskelig åpning av runden. Første kamp ble utsatt grunnet force majeur og de to andre endte i tap. Dog er de det eneste laget med statuttvedtatt trivselsgaranti og har en bred og motivert stall - noe som kan komme til nytte i en lang høstsesong!