Svømmeskole

 

Dette er kurs som passer for barn fra 6-12 år.

Vi tilbyr svømmeskole i Skien fritidspark med godkjent instruktør med utdanning gjennom NSF. Svømmeopplæring er viktig og det er en god tradisjon at så mange norske barn begynner på svømmeskole når de er små.

Opplegget foregår på en pedagogisk morsom måte, der svømmeteknikk står i fokus. Ofte, når barnet føler det behersker en svømmeteknikk veldig bra, kommer tryggheten og dermed avslapningen som skal til for de andre svømmemetodene, lett.

I løpet av de sist 10-15 årene er det svært mange barn som har vært med på skole/kurs. Selv om mange barn kan svømme før de er fem år, er deltagelse på svømmeskole fint for dem også. På en svømmeskole må barnet klare seg uten foreldre i bassenget, og dette er en viktig overgang for mange.

Vi ønsker deres barn lykke til på svømmeskolen. Har du spørsmål? Send mail her: Camilla Gulbrandsen

Ved påmelding av kurs

Først lag en profil på deg selv (voksen), deretter skriv inn barnet som deltager. Husk å skrive ditt barns svømme nivå og eventuelle andre beskjeder i kommentarfeltet.

Påmelding kurs

Barnas svømmeskole

Vi arrangerer barnas svømmeskole 2021

Info og påmelding

Informasjon

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang.

Fra kl 17.

Dag: Torsdager

Kr 1 600,- for 8 ganger.

Svømmeskolen er på torsdager, i terapibassenget.

For barn i alderen 6-12 år.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Kjøp årskort

Bindende påmelding

Vi bruker nå nettbetaling, det vil si at barnet er påmeldt når du har gjort innbetalingen. Vi refunderer ikke påmeldinger som er forhåndsbetalt, men gir deg fortrinn på neste oppsatte kurs.