Småbarnsvømming - for barn i alderen 1-6 år

 

Småbarn svømming – kos, glede og mestring i vann!

Påmelding

Småbarn svømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn er aktive sammen både over og under vann, og der selve aktivitetene foregår på barnets premisser. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser, for at både barn og voksen skal bli trygge i vannet. Kurset gir tid og nærhet mellom barn og foreldre. Barna får lære å kjenne sin egen kropp i vann og hvordan man kan skape fremdrift. Barna skal ikke bruke armringer på kurset.

Kurset passer for alle barn, uansett om man har vært i vann før eller ikke. Det er først og fremst fokus på vanntilvenning og trygghet, og at barna etterhvert skal bli selvstendige i vannet. For de største barna lages et solid grunnlag for videre opplæring i svømmeteknikk. All småbarn svømming foregår i terapibassenget hvor vannet er ca 34 grader. Det er 10-12 plasser per gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og 2 voksne.

 

Kurset går mandag eller tirsdag ettermiddag mellom kl. 17.00 og 19.00

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang. Tidspunkt for kurs til din gruppe kommer i forkant av kurset. Instruktøren bestemmer gruppens sammensetning og klokkeslett.

Kr 1900,- for 9 ganger, det er bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Og vi har søskenrabatt på 20%.

Småbarn svømming er for barn i alderen 1-6 år.

 

Camilla Gulbrandsen er instruktør for småbarn svømming på kveldstid. Hvis du har spørsmål, vennligst send en mail til: camilla.gulbrandsen@skienfritidspark.no

 

Velkommen til kurs!

Ved påmelding av kurs

Først lag en profil på deg selv (voksen), deretter skriv inn barnet som deltager. Ved eventuelle beskjeder vennligst skriv dette i kommentarfeltet.

Småbarnsvømming oppstart august 2022 - 9 ganger 

Start: uke 34

Pause: uke 41

Stopp: uke 43 

Se her for babysvømming

Informasjon

Kr 1900,- for 9 ganger.

Det gis 20 % søskenrabatt. Da betaler man full pris for barn nr 1 og 20 % rabatt for søsken.

Mandag og tirsdag: 17.00 -19.30.

Tid: 30 min pr gruppe

Bindende påmelding

Vi bruker nå nettbetaling, det vil si at barnet er påmeldt når du har gjort innbetalingen. Vi refunderer ikke påmeldinger som er forhåndsbetalt, men gir deg fortrinn på neste oppsatte kurs.