Instruktører

 

Autoriserte instruktører

I Skien fritidspark er det kun autoriserte instruktører som står ansvarlige for kursene. Instruktørene har ansvar for den administrative organiseringen av kurset og gjennomføringen av et kursprogram tilpasset barnets alder og utviklingstrinn.

Hilde Norland Gundersen (bilde) – Instruktør dagtid.

Hilde tok sin svømmeutdannelse i 2005 hos Norges Livredningsselskap og har hatt praksis hos Baby Swim i Oslo og på Marensro i Skien. Hilde startet opp babysvømmingen i Skien Fritidspark i høsten 2008 og har arbeidet her siden. Hilde har helsefaglig høgskoledanning som ergoterapaut, samt utdannelse og lang praksis innen musikk og sang med baby (eks. babysang), barn og voksne (eks. kor).

Heidi Trainer Flatebø (bilde) – Instruktør kveldstid.

Heidi Trainer Flatebø tok sin svømmeutdannelse i 2008 hos Norges Svømmeforbund og har hatt sin praksis hos Neptunsbarn Svømmeklubb i Oslo og i Skien Fritidspark. Heidi startet å arbeide for Skien Fritidspark våren 2009. Heidi har i tilegg til svømmeutdannelsen, høgskoleutdannelse i førskole og småskolepedagogikk og idrett/friluftsliv. Hun har også erfaringer med arbeid med barn i barnehage, småskole og baby/småbarns sang, samt barn med spesielle behov.