Babysvømming - for barn i alderen 3 mnd til 2 år.

 

Babysvømming – kos, glede og mestring i vann!

 Påmelding

Er kurset fullt kan du sende mail til Hilde -  babysvomming@live.no så kan hun se hva hun får til.

Hvor blir det av kvalitetstiden mellom liten og stor - den viktige tiden som gjør at voksen og barn knyttes enda sterkere sammen? Dette er en unik mulighet for deg og barnet ditt til å få opplevelser sammen, og positive erfaringer i vannet!

Babysvømming er en vannaktivitet hvor foreldre og barn er aktive sammen både over og under vann, og der selve aktivitetene foregår på barnets premisser. Kurset fokuserer på sangleker og øvelser, for at både barn og voksen skal bli trygge i vannet. All babysvømming foregår i terapibassenget hvor vannet er ca 34 grader. Det er 10-12 plasser pr gruppe. Kursprisen inkluderer et barn og 2 voksne.

Kurset går mandag formiddag mellom kl. 10.15 og 14.15.

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang. Tidspunkt for kurs til din gruppe kommer i forkant av kurset. Instruktøren bestemmer gruppens sammensetning og klokkeslett.

Kr 1900,- for 9 ganger, det er bindende påmelding.

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Og vi har søskenrabatt på 20%, da betaler man full pris for barn nr 1 og 20 % rabatt for søsken.

Babysvømming er for barn i alderen 3 mnd til 2 år, mandag formiddag har vi babyer i alderen 3 mnd - 1 år. Deretter flytter man over på kveldspartiene.

Hilde Norland Gundersen er instruktør for babysvømming på dagtid. Hvis du har spørsmål, vennligst send en mail til: babysvomming@live.no

Hvis det er fullt: vil du eventuelt stå på venteliste? Da kan du sende en epost til babysvomming@live.no, så får du kontakt med instruktør.

Ved påmelding av kurs

Først lag en profil på deg selv (voksen), deretter skriv inn barnet som deltager. Ved eventuelle beskjeder vennligst skriv dette i kommentarfeltet.

Babysvømming oppstart august 2022 - 9 ganger 

Start: uke 34 (man 22/8)

Stopp: uke 43 (man 24/10)

Babysvømming oppstart oktober 2022 - 9 ganger

Start: uke 42 (fre 21/10)

Se her for småbarnvømming

Informasjon:

Alle partier er 30 minutter i vannet pr gang.

Fra kl 10.00

Kr 1900,- for 9 ganger.

Mandag formiddag har vi babyer i alderen 3 mnd - 1 år. 

Vi gir alle våre årskortholdere 10% rabatt på kurs! Kjøp årskort

Bindende påmelding

Vi refunderer ikke påmeldinger som er forhåndsbetalt, men gir deg fortrinn på neste oppsatte kurs.