Adgangssystemet

 

Topp moderne adgangssystem

For de besøkende i badet har vi et topp moderne adgangssystem (elektroniske armbånd) som fungerer som inngangskort, til låsing av skap/garderober og til kjøp av mat og drikke i kafeteriaen.

Kreditt på armbåndet

Alle over 18 år får kr 500,- i kreditt på armbåndet som de kan handle for inne i badet. Barn under 18 år kan sette inn penger på armbåndet som de kan handle for. På billetten som går til velværeavdelingen gis det ikke kreditt, om man ønsker kjøpe noe her må det legges inn penger på armbåndet i forkant.

Oppgjøret

De som ønsker betale for det de har kjøpt inne i badekafeen med kort kan gjøre det på egen Betalingsterminal i gangen ved verdiskapene ved inn/utgang når man går ut av badet. Ønsker du å betale kontant må du gjøre det i resepsjonen ved utgang. For de som har satt inn penger på kortet og ikke fått brukt alt får de igjen resten av beløpet i resepsjonen.

Kjøpe armbånd

Har du årskort og ikke ønsker å stå i kø, kan du kjøpe et elektronisk armbånd for kr 100,- per stk. Da kan du gå direkte inn i badet såfremt badet ikke er fullt. Vi legger inn et bilde av deg på armbåndet. Bildet tar vi av deg når du kommer til resepsjonen. Armbåndet har en levetid på 2 - 5 år. Armbåndet kjøpes i resepsjonen.

Teknisk feil/mistet armbånd

Skulle det vise seg å være en teknisk feil på ditt elektroniske armbånd erstatter vi det. Mister du armbåndet kan du kjøpe nytt i resepsjonen.

Share |