Nyttig informasjon

 

Stort og smått av info til våre badegjester...

Barn under 10 år eller som ikke er svømmedyktig må ha med en badende svømmedyktig voksen over 16 år for å komme inn i badet.

HC/familiegarderober

Vi har 3 HC/familiegarderober i tilknytning til badeanlegget. På dagtid er disse reservert gjester i Terapibassenget. Om du har særskilte behov eller ønske om å bruke egen garderobe kan du kontakte resepsjonen.

Overvåkning

For å ivareta publikums sikkerhet, er badet kontinuerlig overvåket av 17 overvannskamera. Disse kameraene dekker hele badet. I tillegg er det 8 stk kamera under vann i idrett-, stupe-, bølge- og terapibassenget.

Medbrakt mat

Det er ikke lov å ha med medbrakt mat i badet. Hvis gjester ønsker mat eller drikke før kafe åpner kontakt en badevakt.

Barnevogner

Barnevogner må bli stående igjen i gangen. Det er ikke lov til å ta med barnevogner inn i garderobe/dusj og inn til badet. Vi anbefaler derfor å bruke bærebag.

Drop-in vanntreninger i Skien fritidspark

Vi har flere timer med trening i vann hver uke! 

Vår viktigste prioritet er at du skal føle deg trygg! Vi har innført gode smitteverntiltak, prosedyrer og rutiner som skal bidra til å gi deg trygghet. Disse tiltakene må følges av alle og vi ber alle ta hensyn til hverandre.

Kjøper du årskort kan dere bade og kose dere så ofte og så mye dere bare vil! Her er det 32 grader i vannet og herlig sydenstemning.

Mangler du badetøy eller bare rett og slett har lyst på en ny badedrakt? Ikke noe problem, hos oss kan du velge i et stort utvalg av badedrakter, bikini, badebukser og badeshorts. Vi har også badehåndkler, svømmebriller, armringer, badesko for barn, håndkle, badebleie, leker og flytepinner.

Vi tilbyr en rekke kurs i vann med dyktige og engasjerte instruktører. Kursstigen er for babyer, småbarn, barn, ungdom og for voksne.

Vi har kursoppstart 4 ganger i året (2 høst/vinter og 2 vinter/vår).