Ishockeyskole

 
2 okt

2 okt 10:45 - 11:45

Ishockeyklubben arrangerer ishockeyskole onsdager og lørdager for gutter og jenter i alderen 4-10 år som har lyst til å gå på skøyter og spille ishockey. Du trenger bare å ta med skøyter selv;resten får du låne av ishockeyklubben.

Velkommen til spennende og morsom aktivitet på isen!

Share |

Bestilling

Badebursdag må bestilles minimum 3 dager før ønsket dato. Vi refunderer ikke forhåndsbetalinger, men er behjelpelige med å finne en ny dato for din bursdag. Hvis du blir syk må du legge frem legeerklæring.

Vi håper du får en fin bursdagsfeiring hos oss!

Invitasjon

Her kan du laste ned og skrive ut invitasjon til bursdagen (pdf under bildet). Brett sammen til et A5 ark, og fyll ut informasjonen og vips er den ferdig. Nå kan bursdagsbarnet invitere gjester og glede seg til å feire dagen i badet. 

 

Bruk og sikkerhet

Henvend dere i resepsjonen til den tiden dere har bestilt. Her får dere armbånd og kan eventuelt betale for flere deltagere. Maten blir servert på det tidspunktet dere har reservert tid og bordet disponeres en time. 

Deltakerne kan kose seg i badet så lenge de måtte ønske etter maten. Av sikkerhetsgrunner må det være 1 badene voksen tilstede pr 3 barn under 10 år ved barnebursdager.