Badebursdag

 

Bestill badebursdag her

Hvis dere har lyst til å feire bursdag i Skien fritidspark kan vi tilby dere en pakke med mat, drikke og bad.

Vi har nå et nytt bursdagsrom - midt i badet!

Vi dekker bordet i bursdags-rommet som dere disponerer 1 time. Både før og etter bestilt tid kan dere benytte badet. Ved forsentkomming utsettes ikke tiden i bursdagsrommet. 

I bursdagsrommet er det prosjektor, lerret og høyttalere. Hvis du ønsker å benytte dette må du selv ta med data (ved bruk av mobile enheter ta kontakt i forkant).

Bursdag i Skien fritidspark er kjempegøy!

Pris: fra 200kr per person  (minimum 10 barn per bestilling. Bursdagsrommet har plass til 20 barn)

Inkluderer inngang, 2 pølser i brød eller 2 pizzastykker (+ 20kr), slush og en is + en OVERRASKELSE til bursdagsbarnet!

Dessert til bursdagen: Sjokoladekake, muffins eller rød gele med vaniljesaus. Kr. 25,- pr.pers

Praktisk informasjon:

I bursdags-rommet er det pølsekoker og slushmaskin. I forkant av deres ankomst gjør vi klar maten - slik at barna forsyner seg selv med mat og drikke. 

Dersom det er alvorlige allergier må egen mat medbringes.

Det er ikke mulig å benytte årskort i badebursdag. 2 voksne følger med pr bursdag (gratis inngangsbillett). Voksne utover dette må betale ordinær billett. Betaling ved ankomst i resepsjonen. På grunn av sikkerhet må det være 1 badende voksne pr 3 barn under 10 år.

Bruk og sikkerhet

Henvend dere i resepsjonen til den tiden dere har bestilt. Her får dere armbånd og kan eventuelt betale for flere deltagere. Maten blir servert på det tidspunktet dere har reservert tid og bordet disponeres en time. 

Deltakerne kan kose seg i badet så lenge de måtte ønske etter maten. Av sikkerhetsgrunner må det være en voksen tilstede ved barnebursdager.  De som er under 10 år må ha med seg en voksen i sklia.

Invitasjon

Her kan du laste ned og skrive ut invitasjon til bursdagen (pdf under bildet). Brett sammen til et A5 ark, og fyll ut informasjonen og vips er den ferdig. Nå kan bursdagsbarnet invitere gjester og glede seg til å feire dagen i badet. 

 

Bestilling

Badebursdag må bestilles minimum 3 dager før ønsket dato. Vi refunderer ikke forhåndsbetalinger, men er behjelpelige med å finne en ny dato for din bursdag. Hvis du blir syk må du legge frem legeerklæring.

Vi håper du får en uforglemmelig bursdagsfeiring hos oss!

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.