Velkommen til moro for liten og stor!

 

6 basseng med ulikt innhold... aktivitet og moro for liten og stor!

Liker du vann? Da har du mye å glede deg til når du kommer hit. Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli. Trenger du en pause, kan du nyte den i en av våre behagelige solsenger sammen med noe forfriskende fra Cafe Aqua.

Har du glemt igjen noe hos oss? Vi tar vare på gjenglemte gjenstander i ca 14 dager. Vi sender ingenting via posten og gjenstander må hentes i resepsjonen. 

  Kjøp årskort Åpningstider Prisoversikt Spa og velvære 

Kjøp årskort nå!

Les Skien fritidsparks magasin

Vi tilbyr kurs med dyktige instruktører for barn, ungdom og voksne.

I vannet er du vektløs og treningen blir gøy!

Bade og pizzadeal passer bra til sesongavslutninger for lag og foreninger.

Bursdag i Skien fritidspark er lettvint og kjempegøy!

Blide barn fordel gir 20% rabatt.

Basseng i fritidsparken

Idrettsbasseng

Bassenget er 25 meter langt og har 6 banedeler. Bassenget er 1 m på det grunneste og 2 m på det dypeste. Hver bane har egen stupepall. Vannet er ca 28°C.

Bølgebasseng

Bølgebasseng med strandsone der bølgen går hver time. Vannet er 1,8 m på det dypeste. Ved bølgebassen er det vannsklie og strømkanal. Vannet er ca 31°C.

Stupebasseng

Stupebassenget er 4,5 meter dypt og har 4 høyder på stupebrett/stupetårn; 7,5 / 5 / 3 og 1-meter. Bassenget har også en 3 meter høy klatrevegg. Vannet er ca 28°C

Barnebasseng

Barnebasseng med strandsone. Vannet er 35 cm på det dypeste. Bassenget her en klatre-øy, lekebekk og en sklie for de aller minste. Vannet er ca 32°C.

Terapibasseng

Bassenget er 12,5 x 9 m med 1,0 m på det grunneste og 1,6 m på det dypeste. Egen rullestolrampe for enkel tilgang. Vannet er ca 33 - 34°C. 

Varmtvannsbasseng

Bassenget er 81m ² og 0,8 m på det grunneste og 1,4 m på det dypeste. Bassenget har massasjedyser og et boblebad ved siden av. Vannet er ca 33°C.

Vannsklie

Vannsklia er 106 meter lang med elektronisk tidtaging. Det er 10 års aldersgrense i sklia. Hvis du er under 10 år må du skli sammen med en voksen.

Klatrevegg

Klatreveggen ved stupebassenget er 3 m høy. Her klatrer du uten sikring og vannet er din landingsplass. Prøv da vel - det er tyngre enn du tror!

 

Strømkanal

Her går det unna i vannet. La deg føre med av strømmen - rundt og rundt. Strømkanalen ligger i tilknytning til bølgebassenget.

Boblebad

Boblebad, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Nyt en kosestund i boblende varmt vann med avspenning for kroppen.

Badstuer

I badeland finner du to helt nye badstuer: finsk badstue og tørr badstue. Det er trebrisker til å sitte eller ligge på og elektrisk ovn med steiner.