Velkommen til aktivitet og moro for liten og stor!

 

Badeland er åpent!

Uansett vær ute har vi alltid varmt vann og god stemning inne!

 

Liker du vann? Da har du  mye å glede deg til når du kommer hit. Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli. Trenger du en pause, kan du nyte den i en av våre behagelige solsenger sammen med noe forfriskende fra Cafe Aqua.

 Kjøp årskort Åpningstider Prisoversikt  Smitteverntiltak  Tilgjengelighet

Legg skoleavslutningen til Fritidsparken!

Opplev mer med rabattkortet!

Vi tilbyr kurs med dyktige instruktører for barn, ungdom og voksne.

I vannet er du vektløs og treningen blir gøy!

Bade og pizzadeal passer bra til sesongavslutninger for lag og foreninger.

Bursdag i Skien fritidspark er lettvint og kjempegøy!

Basseng i fritidsparken

Idrettsbasseng

Bassenget er 25 meter langt og har 6 banedeler. Bassenget er 1 m på det grunneste og 2 m på det dypeste. Hver bane har egen stupepall. Vannet er ca 28°C.

Bølgebasseng

Bølgebasseng med strandsone der bølgen går hver time. Vannet er 1,8 m på det dypeste. Ved bølgebassen er det vannsklie og strømkanal. Vannet er ca 31°C.

Stupebasseng

Stupebassenget er 4,5 meter dypt og har 4 høyder på stupebrett/stupetårn; 7,5 / 5 / 3 og 1-meter. Bassenget har også en 3 meter høy klatrevegg. Vannet er ca 28°C

Barnebasseng

Barnebasseng med strandsone. Vannet er 35 cm på det dypeste. Bassenget her en klatre-øy, lekebekk og en sklie for de aller minste. Vannet er ca 32°C.

Terapibasseng

Bassenget er 12,5 x 9 m med 1,0 m på det grunneste og 1,6 m på det dypeste. Egen rullestolrampe for enkel tilgang. Vannet er ca 33 - 34°C. 

Varmtvannsbasseng

Bassenget er 81m ² og 0,8 m på det grunneste og 1,4 m på det dypeste. Bassenget har massasjedyser og et boblebad ved siden av. Vannet er ca 33°C.

Vannsklie

Vannsklia er 106 meter lang med elektronisk tidtaging. Det er 10 års aldersgrense i sklia. Hvis du er under 10 år må du skli sammen med en voksen.

Klatrevegg

Klatreveggen ved stupebassenget er 3 m høy. Her klatrer du uten sikring og vannet er din landingsplass. Prøv da vel - det er tyngre enn du tror!

 

Strømkanal

Her går det unna i vannet. La deg føre med av strømmen - rundt og rundt. Strømkanalen ligger i tilknytning til bølgebassenget.

Boblebad

Boblebad, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Nyt en kosestund i boblende varmt vann med avspenning for kroppen.

Badstuer

I dame-og herredusjen finner du finsk badstue. Det er trebrisker til å sitte eller ligge på og elektrisk ovn med steiner.