Ned i vekt

 
18 jan

18 jan 11:00 - 12:00

Terapibasseng

Kom som du er, og møt mennesker i alle aldre. Treningen tilpasses også deg som er gravid. 

Når du trener eller beveger deg i vannet bruker du mange og store muskelgrupper, som gir høy energiomsetning. Det at du er i vannet, gjør også at du kontinuerlig er i bevegelse på ett eller annet nivå. 

  • Dag: Torsdager
  • Drop- in
  • Tid: 11 - 12
  • Hvor: Terapibasseng
  • Pris: 120 kr per gang, betales i resepsjonen.
  • Personlig trener: Camilla Krokstrand

Ned i vekt:

Vi trener både styrke og kondisjon, som sammen har stor effekt for vektnedgang. Trening i vann er ikke-vektbærende trening, og derfor er det en meget skånsom type trening. Sener og ledd utsettes for mindre slitasje, og i vann føler du deg også letter. Vannet gir deg motstand hele tiden, derfor er det veldig effektivt!

Ved å komme i form og gå ned i vekt, reduserer man en rekke livsstilsykdommer slik som: høyt blodtrykk, diabetes, diverse smerter; blant annet i rygg, søvnapne`, snorking og hjerte/kar sykdom.

Du vil også merke stor forskjell ved at du får mer energi og overskudd. Og du vil føle deg vel, både under og etter treningen.

For gravide: 

Trening i vann under svangerskapet er en behagelig og skånsom trening for friske gravide uten spesielle plager

Trening under svangerskapet har mange positive effekter både for mor og barn. Når man er gravid blir man tyngre og får større belastning på sener og ledd. I vannet er det ikke-vektbærende belastning, så det er en skånsom type trening. Man føler seg lettere i vannet og det er en veldig behagelig treningsform når man er gravid.

Når man trener under svangerskapet, øker man mindre i vekt, og det er lettere å komme tilbake til normalvekt etter fødselen. Hvis man trener, så har man også mer krefter til fødselen, det gjelder både for mor og barn. Barnet er da vant til å bli utsatt for "stress", og tåler derfor fødselen bedre. Det kan også hjelpe til med å forkorte og forenkle fødselen.

Underveis i svangerskapet kan trening motvirke plager som: svangerskapsdiabetes, hovenhet/vann i føtter og hender, kramper i bena, tretthet og energiunderskudd m.m

Camilla Krokstrand, din personlige trener, gi deg tips og råd underveis. Og gjør treningen til en morsom og sosial opptur, som du kommer til å glede deg til fra uke til uke.

 Vi tilbyr klippekort som du kan bruke på alle drop in timene, inkludert vanntrening på mandager. Pris på 10 klipp er kr 950,-.

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.