Bedriftserien

 

Meld på din bedrift i Curlingserien! Vi treffes en fast dag i uka hvor du kan skippe, curle og koste ditt lag fram til seier!

Turneringsoppstart 2017

  • 9. januar 
  • 27. februar
  • 4. september
  • 23. oktober

Tidspunkt:

6 mandager fra kl 18.00-20.00

Kapasitet:

Maks 6 lag

Velkomst og opplæring

Lagene ønskes velkommen av instruktør og tas med ned til øvingsbanene, hvor de får utstyr. Det blir felles teknisk- og taktisk opplæring og alle får noen prøvestøt, slik at alle blir kjent med gangen i det hele og trygg på utstyret. Lagene fordeles på de tre banene av instruktør. Alle lag spiller mot alle og avslutter med plasseringsspill.

Laget

Hvert lag må ha minimum 4 spillere. Lagene kan ha opptil 8 spillere, men kun 4 spillere på isen samtidig. Hvert lag skal ha et lagnavn. Navnet kan f.eks være navnet på bedrift idrettslaget.

Spillets gang

Hver kamp har 6 omganger. Om kampen ikke er ferdig, blir resultatet fra siste ferdigspilte omgang stående. Hvert lag får 2 poeng for seier, 1 poeng for uavgjort og 0 poeng for tap. Poengene fra de 5 første kampene danner grunnlag for hvem som møter hverandre i plasseringsspillet. Ved samme poengsum mellom to lag, teller innbyrdes oppgjør, flest seiere, poengforskjell og startfordel.

Pris

En turnering kr 5 000,- pr lag. Inkl leie av utstyr, bane og turneringsleder.

4 000,- for 2. turnering

3 000,- for 3. turnering

2 000,- for 4. turnering

Etter plasseringsspillet, møtes alle til pizza og premieseremoni på Hotell fritidsparken.

Påmelding til: john.haagen.gjems@skienfritidspark.no

 

 

Share |

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.