Velkommen til aktivitet og moro for liten og stor!

 

Uansett vær ute har vi alltid varmt vann, is og god stemning inne!

Liker du vann? Da har du  mye å glede deg til når du kommer hit. Her kan du stupe, klatre, svømme, dykke eller skli. Trenger du en pause, kan du nyte den i en av våre behagelige solsenger sammen med noe forfriskende fra Cafe Aqua.

 Kjøp årskort Åpningstider Kurs i vann Badebursdag Badepakke Prisoversikt Spa og velvære 

Share |

Skien fritidspark har mange kurs i vann, for voksne, barn og grupper.

Badepakke passer bra til blandt annet sesongavslutninger for lag og foreninger.

Basseng i fritidsparken

Idrettsbasseng

Bassenget er 25 meter langt og har 6 banedeler. Bassenget er 1 m på det grunneste og 2 m på det dypeste. Hver bane har egen stupepall. Vannet er ca 28°C.

Bølgebasseng

Bølgebasseng med strandsone der bølgen går hver time. Vannet er 1,8 m på det dypeste. Ved bølgebassen er det vannsklie og strømkanal. Vannet er ca 31°C.

Stupebasseng

Stupebassenget er 4,5 meter dypt og har 4 høyder på stupebrett/stupetårn; 7,5 / 5 / 3 og 1-meter. Bassenget har også en 3 meter høy klatrevegg. Vannet er ca 28°C

Barnebasseng

Barnebasseng med strandsone. Vannet er 35 cm på det dypeste. Bassenget her en klatre-øy, lekebekk og en sklie for de aller minste. Vannet er ca 32°C.

Terapibasseng

Bassenget er 1,0 m på det grunneste og 1,6 m på det dypeste og har egen rullestolrampe. Vannet er ca 33 - 34°C. 

Varmtvannsbasseng

Bassenget er 0,8 m på det grunneste og 1,4 m på det dypeste. Bassenget har massasjedyser og et boblebad ved siden av. Vannet er ca 33°C.

Vannsklie

Vannsklia er 106 meter lang. Det er 10 års aldersgrense i sklia. Hvis du er under 10 år må du skli sammen med en voksen. Sklia har elektronisk tid-tagning.

Klatrevegg

Klatreveggen ved stupebassenget er 3 m høy. Her klatrer du uten sikring og vannet er din landingsplass. Prøv da vel - det er tyngre enn du tror!

 

Strømkanal

Her går det unna i vannet. La deg føre med av strømmen - rundt og rundt. Strømkanalen ligger i tilknytning til bølgebassenget.

Boblebad

Boblebad, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Nyt en kosestund i boblende varmt vann med avspenning for kroppen.

Badstuer

I dame-og herredusjen finner du finsk badstue. Det er trebrisker til å sitte eller ligge på og elektrisk ovn med steiner.

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.