Bademoro for hele familien!

Bademoro i Skien fritidspark

Badeland med tusenvis av kvadratmeter bademoro for hele familien. Seks ulike basseng å boltre seg i. Over 100 meter lang vannsklie! Egen butikk ved resepsjonen med rikelig utvalg av badetøy.

Åpningstider   Priser

Share |

Basseng i fritidsparken

Idrettsbasseng

Bassenget er 25 meter langt og har 6 banedeler. Bassenget er 1 m på det grunneste og 2 m på det dypeste. Hver bane har egen stupepall. Vannet er ca 28°C.

Bølgebasseng

Bølgebasseng med strandsone der bølgen går hver time. Vannet er 1,8 m på det dypeste. Det er en bred sklie ved siden av og direkte adkomst fra bølgebassenget over i strømkanalen. Vannet er ca 31°C.

Stupebasseng

Vannet i stupebassenget er 4,5 meter dypt. Bassenget har 4 høyder på stupebrett/stupetårn. 7,5 m, 5 m, 3 m og 1.Bassenget har også en 3 meter høy klatrevegg. Vannet er ca 28°C

Barnebasseng

Barnebasseng med strandsone. Bassenget er 35 cm på det dypeste. Det er en øy midt i bassenget som barn kan klatre på. Egen lekebekk på siden av bassenget. Det er også en sklie for de aller minste i bassenget. Vannet er ca 32°C.

Terapibasseng

Bassenget er 1,0 m på det grunneste og 1,6 m på det dypeste og har egen rullestolrampe. Vannet er ca 33 - 34°C. Terapibassenget er mye utleid til grupper på hverdager.

Varmtvannsbasseng

Bassenget er 0,8 m på det grunneste og 1,4 m på det dypeste. Bassenget har massasjedyser og et boblebad ved siden av. Vannet er ca 33°C.

Vannsklie

Vannsklia er 106 meter lang. Det er 10 års aldersgrense i sklia. Hvis du er under 10 år må du skli sammen med en voksen. Sklia har elektronisk tidtaging, du ser tiden din når du kommer i bunnen av sklia.

Klatrevegg

Klatreveggen ved stupebassenget er 3 m høy. Her klatrer du uten sikring og vannet er din landingsplass. Prøv da vel - det er tyngre enn du tror!

 

Strømkanal

Her går det unna i vannet. La deg føre med av strømmen - rundt og rundt. Strømkanalen ligger i tilknytning til bølgebassenget.

Boblebad

Boblebad, også kalt massasjebad eller jacuzzi. Nyt en kosestund i boblende varmt vann med avspenning for kroppen.

Diverse

Bort fra hverdagens mas, besøk vår avslappende avdeling.

Bursdag i fritidsparken er morsomt for hele familien.

Badepakke passer bra til sesongavslutninger for lag, foreninger og skoler.

Vi har kurs og aktiviteter for alle aldersgrupper.

Mangler du badetøy eller bare rett og slett har lyst på en ny badedrakt? Ikke noe problem, kom til oss. 

Topp for de som liker å bade. Se vår smarte familiestruktur.

Kom til Gulset svømmehall for trening og moro.

Instagram #skienfritidspark

Skien fritidspark, Moflatveien 38, 3733 Skien, Tlf: (+47) 35 54 10 00
Developed by Aplia - Powered by eZ Publish
Skien Kommune

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.